Серед загиблих вчора під Павлополем морпіхів був 24-річний Сергій Шандра з Вінниччини

Новини Вінниці / Серед загиблих вчора під Павлополем морпіхів був 24-річний Сергій Шандра з Вінниччини

Один із загиблих у вівторок, 6 серпня, біля Павлополя в зоні ООС воїнів 36-ї окремої бригади морської піхоти імені контр-адмірала Михайла Білинського родом із Вінниччини. Про це повідомляє офіційний сайт Вінницької облради.

Один із загиблих у вівторок, 6 серпня, біля Павлополя в зоні ООС воїнів 36-ї окремої бригади морської піхоти імені контр-адмірала Михайла Білинського родом із Вінниччини. Його родина проживає поблизу Хмільника. Про це повідомляє офіційний сайт Вінницької облради. 

«Серед чотирьох військових, які загинули вчора під час обстрілів на Донбасі – був житель Вінницької області 1995 року народження», - йдеться у повідомленні.

За інформацією вінницької волонтерки Олени Верлан-Кульшенко, загинув 24-річний Сергій Шандра із Хмільницького району. Про дату і час поховання бійця буде відомо згодом.

Нагадаємо, за інформацією командування ООС, 6 серпня, в період з 10:20 до 10:30 противник здійснив обстріл позицій українських захисників в районі населеного пункту Павлопіль, в результаті обстрілу загинуло чотири військовослужбовця. Встановлено, що вогонь окупанти вели з напрямку населеного пункту Українське, застосувавши при цьому ручний протитанковий гранатомет.

Сергій Маламура

7 серпня, 2019