Серед ночі на Вінниччині загорівся приватний будинок

Новини Вінниці / Серед ночі на Вінниччині загорівся приватний будинок

Зниження температури повітря змушує мешканців приватних будинків запалювати грубки, нерідко належним чином навіть не перевіривши їх стан. Це у свою чергу призводить до пожеж. Сумна статистика свідчить, що найчастіше причиною пожарів у сільських будинках у холодну пору року є несправні опалювальні прилади, димарі тощо. На жаль, протягом останньої доби у нашій області знову сталося кілька пожеж. Зокрема, минулої ночі загорівся дах житлового будинку у селі Козятин Козятинського району. Ліквідовували її, використовуючи два спецавтомобілія. Обійшлося без жертв, але господарям напередодні зими доведеться відновлювати дах. Учора в селі Осична, що в Оратівському районі, згоріла допоміжна споруда. У ДСНС повідомили, що загорілася вона внаслідок порушення правил пожежної безпеки під час експлуатації приладів пічного опалення. Трапилася пожежа й на Шаргородщині: у селі Михайлівка через необережне поводження з вогнем згорів сарай.

Зниження температури повітря змушує мешканців приватних будинків запалювати грубки, нерідко належним чином навіть не перевіривши їх стан. Це у свою чергу призводить до пожеж. Сумна статистика свідчить, що найчастіше причиною пожарів у сільських будинках у холодну пору року є саме несправні опалювальні прилади, димарі тощо.

На жаль, протягом останньої доби у нашій області знову сталося кілька пожеж. Зокрема, минулої ночі загорівся житловий будинок у селі Козятин Козятинського району. Ліквідовували пожежу, використовуючи два спецавтомобілія. Обійшлося без жертв, але господарям напередодні зими доведеться відновлювати дах.

Учора в селі Осична, що в Оратівському районі, згоріла допоміжна споруда. У ДСНС повідомили, що загорілася вона внаслідок порушення правил пожежної безпеки під час експлуатації приладів пічного опалення.

Трапилася пожежа й на Шаргородщині: у селі Михайлівка через необережне поводження з вогнем згорів сарай. 
 

Юрій Ярмощук

16 жовтня, 2018