Серед ночі 18-річний парубок з пістолетом «Scorpion» та балаклавою гасав Вінницею на велосипеді (ФОТО)

Новини Вінниці / Серед ночі 18-річний парубок з пістолетом «Scorpion» та балаклавою гасав Вінницею на велосипеді (ФОТО)

У ніч на 26 березня у Вінниці по вулиці Генерала Арабея мобільний екіпаж поліції зупинив для перевірки підозрілого велосипедиста.

У ніч на 26 березня у Вінниці по вулиці Генерала Арабея мобільний екіпаж поліції зупинив для перевірки підозрілого велосипедиста. Молодий вінничанин їздив озброєнним.

За словами начальника Вінницького відділу поліції Сергія Синявського, під час поверхневого огляду поліцейські вилучили у хлопця автоматичний пістолет «Scorpion» калібру 9 мм, який був споряджений магазином з набоями у кількості 20 штук. Молодик також мав при собі запасний магазин з 20-а набоями та балаклаву.

Назватися та пояснити чому їздить містом зі зброєю, хлопець відмовився, але  правоохоронці встановили його особу. Це - 18-річний вінничанин.

У помешканні затриманого вилучили ще 28 бойових патронів калібру 9 мм.

«Наразі поліцейські з’ясовують, до якого злочину готувався зловмисник, озброєний автоматичним пістолетом «Scorpion», приведеним в бойову готовність. Він затриманий в процесуальному порядку. Зброю та боєприпаси вилучено та направлено на експертизу. За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ст.263 КК України (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами). Правопорушнику загрожує до 7 років позбавлення волі», - йдеться у повідомленні поліції. 

Новини Вінниці / Серед ночі 18-річний парубок з пістолетом «Scorpion» та балаклавою гасав Вінницею на велосипеді (ФОТО)Новини Вінниці / Серед ночі 18-річний парубок з пістолетом «Scorpion» та балаклавою гасав Вінницею на велосипеді (ФОТО)Новини Вінниці / Серед ночі 18-річний парубок з пістолетом «Scorpion» та балаклавою гасав Вінницею на велосипеді (ФОТО)
Сергій Маламура

28 березня, 2019