Семирічні моделі вінницької школи Princess дефілювали у Лондоні на неділі дитячої моди

Новини Вінниці / Семирічні моделі вінницької школи Princess дефілювали у Лондоні на неділі дитячої моди

У Лондоні завершилася неділя дитячої моди Londons Premier Kids Fashion Week SS19, де представлялися колекції одягу з усього світу. Двом маленьким вінничанкам пощастило бути учасниками модного заходу - семирічні Емма Байтельман та Еріка Стус дефілювали на показі.

У Лондоні завершилася неділя дитячої моди Londons Premier Kids Fashion Week SS19, де представлялися колекції одягу з усього світу. Двом маленьким вінничанкам пощастило бути учасниками модного заходу - семирічні Емма Байтельман та Еріка Стус дефілювали на показі. Про це повідомляє журнал Defile.

«Цього разу з усієї України полетіли дві дівчинки Байтельман Емма та Стус Еріка (7 років). Дівчатка навчаються у школі моделей Princess», - йдеться у повідомленні.

Вінниччанки демонстрували образи від відомих дитячих дизайнерів, а також відзнялись для нової колекції одягу від таких марок, як HOUSEOFJUNIORS, me_in_wien, BEBEBEBE .

До речі, це вже не перший досвід участі у показ за кордоном, але так далеко ще ніхто з дівчат не їздив. Нагадаємо, що влітку Емма дефілювала на міжнародному показі Pitti Bimbo87, який відбувається у Флоренції двічі на рік. Показ був від дитячого бренду «STEFANELL». А Еріка взяла участь у показі у Дюсельдорфі «PLATFORMA FSHION WEEK».

 

Новини Вінниці / Семирічні моделі вінницької школи Princess дефілювали у Лондоні на неділі дитячої модиНовини Вінниці / Семирічні моделі вінницької школи Princess дефілювали у Лондоні на неділі дитячої модиНовини Вінниці / Семирічні моделі вінницької школи Princess дефілювали у Лондоні на неділі дитячої модиНовини Вінниці / Семирічні моделі вінницької школи Princess дефілювали у Лондоні на неділі дитячої модиНовини Вінниці / Семирічні моделі вінницької школи Princess дефілювали у Лондоні на неділі дитячої моди