Семеро людей на Вінниччині рятували корову, яка потрапила у пастку (ФОТО)

Новини Вінниці / Семеро людей на Вінниччині рятували корову, яка потрапила у пастку (ФОТО)

Вінницькі рятувальники звикли до того, що їх викликають для порятунку кішок та собак, які опинилися у «скрутному» становищі. Інша справа рятувати корову. Аби витягнути з багняки тварину до «спецоперації» у Калиніському районі залучалося семеро людей.

Вінницькі рятувальники звикли до того, що їх викликають для порятунку кішок та собак, які опинилися у «скрутному» становищі. Інша справа рятувати корову. Аби витягнути з багнюки тварину до «спецоперації» у Калиніському районі залучалося семеро людей.

Як повідомляють у Facebook вінницькі рятувальники, на спецлінію 101 вони отримали виклик у село Лісова Лисіївка. З пасовиська корова якимось чином пішла до заростей та «провалилася» на підтопленій ділянці у багнюку.

Власними силами селяни витягти тварину не змогли. Навіть віз не допоміг… Рятувальники вирішили ситуацію позитивно. А після цього виїзду їх викликали на порятунок песика до Калинівки, де той провалився у котлован.

Новини Вінниці / Семеро людей на Вінниччині рятували корову, яка потрапила у пастку (ФОТО)Новини Вінниці / Семеро людей на Вінниччині рятували корову, яка потрапила у пастку (ФОТО)