Сабарів у диму. Пожежа ледь не охопила південну околицю Вінниці (ФОТО)

Новини Вінниці / Сабарів у диму. Пожежа ледь не охопила південну околицю Вінниці (ФОТО)

Пожежа на невеличкій ділянці поблизу Вінниці 2 березня призвела до «потужного» задимлення району Сабарівської ГЕС та житлових будинків навколо станції. Через сильний вітер вінницьким рятувальникам знадобилася майже година для гасіння.

Пожежа на невеличкій ділянці поблизу Вінниці 2 березня призвела до «потужного» задимлення району Сабарівської ГЕС та житлових будинків навколо станції. Через сильний вітер вінницьким рятувальникам знадобилася майже година для гасіння.

З початком весни і характерної погоди, коли дме вітер, а стерня висохла, навіть недопалок може спровокувати масштабну пожежу. Що саме сталося біля Сабарова, ще мають з’ясували фахівці.

Про пожежу, яка орієнтовно охопила близько гектару поля поблизу дамби у Facebook написав користувач Стогуно Чевал. Він виклав світлини Сабарова у диму.

Новини Вінниці / Сабарів у диму. Пожежа ледь не охопила південну околицю Вінниці (ФОТО)Новини Вінниці / Сабарів у диму. Пожежа ледь не охопила південну околицю Вінниці (ФОТО)Новини Вінниці / Сабарів у диму. Пожежа ледь не охопила південну околицю Вінниці (ФОТО)Новини Вінниці / Сабарів у диму. Пожежа ледь не охопила південну околицю Вінниці (ФОТО)Новини Вінниці / Сабарів у диму. Пожежа ледь не охопила південну околицю Вінниці (ФОТО)Новини Вінниці / Сабарів у диму. Пожежа ледь не охопила південну околицю Вінниці (ФОТО)Новини Вінниці / Сабарів у диму. Пожежа ледь не охопила південну околицю Вінниці (ФОТО)Новини Вінниці / Сабарів у диму. Пожежа ледь не охопила південну околицю Вінниці (ФОТО)Новини Вінниці / Сабарів у диму. Пожежа ледь не охопила південну околицю Вінниці (ФОТО)Новини Вінниці / Сабарів у диму. Пожежа ледь не охопила південну околицю Вінниці (ФОТО)Новини Вінниці / Сабарів у диму. Пожежа ледь не охопила південну околицю Вінниці (ФОТО)Новини Вінниці / Сабарів у диму. Пожежа ледь не охопила південну околицю Вінниці (ФОТО)Новини Вінниці / Сабарів у диму. Пожежа ледь не охопила південну околицю Вінниці (ФОТО)Новини Вінниці / Сабарів у диму. Пожежа ледь не охопила південну околицю Вінниці (ФОТО)Новини Вінниці / Сабарів у диму. Пожежа ледь не охопила південну околицю Вінниці (ФОТО)Новини Вінниці / Сабарів у диму. Пожежа ледь не охопила південну околицю Вінниці (ФОТО)Новини Вінниці / Сабарів у диму. Пожежа ледь не охопила південну околицю Вінниці (ФОТО)Новини Вінниці / Сабарів у диму. Пожежа ледь не охопила південну околицю Вінниці (ФОТО)Новини Вінниці / Сабарів у диму. Пожежа ледь не охопила південну околицю Вінниці (ФОТО)
Макс Мельник

3 березня, 2019