Рух на Театральній у Вінниці протестувальники розблокували (ФОТО)

Новини Вінниці / Рух на Театральній у Вінниці протестувальники розблокували (ФОТО)

Схоже, у Вінниці намічається нова традиція. По-пятницям влаштовувати мітинг та перекривати дорогу. В останній робочий день минулого тижня у центрі міта було чотири протесту. Учасники одного з них, а саме власники квартир Європейського кварталу блокували вулицю Соборну майже три години.

Схоже, у Вінниці намічається нова традиція - по п'ятницям влаштовувати мітинг та перекривати дорогу. В останній робочий день минулого тижня у центрі міста було чотири протести. Учасники одного з них, а саме власники квартир "Європейського кварталу" блокували вулицю Соборну майже три години.

Сьогодні, 2 листопада, після 15.30, на радикальні дії пішли мешканці вже "Барського масиву", що розташований на теріторії Якушинецької сільради поруч з містом, і перекрили рух по вулиці Театральній на 40 хвилин. Протестувальники ходили по пішохідним переходам біля двох перехресть вулиць Соборна – Театральна і Театральна - Верещагіна.

Цього разу жителі передмістя вимагають, аби їхні будинки ввели в експлуатацію, адже інакше вони змушені сидіти без тепла, бо не можуть підключити газ. Обласну владу мешканці закликали втрутитись у ситуацію, зокрема, вплинути в законний спосіб на інспекцію Державного архітектурно-будівельного контролю, яка не видає сертифікат забудовнику для здачі будинків в експлуатацію.

Дорога була заблокована відносно не довго, о 16.15 рух відновлнено.

 

Новини Вінниці / Рух на Театральній у Вінниці протестувальники розблокували (ФОТО)Новини Вінниці / Рух на Театральній у Вінниці протестувальники розблокували (ФОТО)Новини Вінниці / Рух на Театральній у Вінниці протестувальники розблокували (ФОТО)Новини Вінниці / Рух на Театральній у Вінниці протестувальники розблокували (ФОТО)Новини Вінниці / Рух на Театральній у Вінниці протестувальники розблокували (ФОТО)Новини Вінниці / Рух на Театральній у Вінниці протестувальники розблокували (ФОТО)Новини Вінниці / Рух на Театральній у Вінниці протестувальники розблокували (ФОТО)Новини Вінниці / Рух на Театральній у Вінниці протестувальники розблокували (ФОТО)Новини Вінниці / Рух на Театральній у Вінниці протестувальники розблокували (ФОТО)