Рух до міста Бар на Вінниччині відновлено, але дорогу вода сильно пошкодила (ФОТО)

Новини Вінниці / Рух до міста Бар на Вінниччині відновлено, але дорогу вода сильно пошкодила (ФОТО)

На Вінниччині відновлено рух автомобільною дорогою Т-02-18 в напрямку міста Бар. Про це повідомили у Службі автомобільних доріг області.

На Вінниччині відновлено рух автомобільною дорогою Т-02-18 в напрямку міста Бар. Про це повідомили у Службі автомобільних доріг області.

Нагадаємо, вчора через сильну зливу підтопило частину цього автошляху біля повороту до села Кармалюкове.  

Наразі рух там відновлено, але дорожнє покриття зазнало сильних руйнувань на ділянці протяжністю 1 кілометр. Зараз працівники філії Жмеринського райавтодору оцінюють масштаби збитків. Вода зруйнувала також узбіччя та відкоси.

У Службі автодоріг закликають водіїв не перевищувати швидкість, уникати маневрування та зважати на стан покриття.

Фото Служби автомобільних доріг у Вінницькій області

Новини Вінниці / Рух до міста Бар на Вінниччині відновлено, але дорогу вода сильно пошкодила (ФОТО)Новини Вінниці / Рух до міста Бар на Вінниччині відновлено, але дорогу вода сильно пошкодила (ФОТО)Новини Вінниці / Рух до міста Бар на Вінниччині відновлено, але дорогу вода сильно пошкодила (ФОТО)Новини Вінниці / Рух до міста Бар на Вінниччині відновлено, але дорогу вода сильно пошкодила (ФОТО)Новини Вінниці / Рух до міста Бар на Вінниччині відновлено, але дорогу вода сильно пошкодила (ФОТО)Новини Вінниці / Рух до міста Бар на Вінниччині відновлено, але дорогу вода сильно пошкодила (ФОТО)