Розвивати зелений туризм в одному з районів Вінниччини допомагатиме «Молодіжна рада»

Новини Вінниці / Розвивати зелений туризм в одному з районів Вінниччини допомагатиме «Молодіжна рада»

Як приваблювати туристів, у тому числі іноземних, у мальовничі подільські села, які потрібно створити умови для їх гарного відпочинку? Це та чимало іншого незабаром дізнаються жителі Хмільницького району Вінниччини. Розвивати зелений туризм у їхніх рідних селах їм допомагатиме ГО «Молодіжна рада».

Як приваблювати туристів, у тому числі іноземних, у мальовничі подільські села, які потрібно створити умови для їх відпочинку? Це та чимало іншого незабаром дізнаються жителі Хмільницького району Вінниччини. Розвивати зелений туризм у їхніх рідних селах їм допомагатиме ГО  «Молодіжна рада». Ця громадська організація стала одним з переможців конкурсу з програм та проектів, який проводився в області. Кошти на реалізацію їх програми будуть виділені з обласної скарбниці.

«Молодіжна рада» влаштовуватиме для жителів району семінари, практичні уроки, екскурсії, на яких вони дізнаватимуться, як заробляти, займаючись зеленим туризмом. Надаватиме й навчальні посібники тощо. Це проект реалізовуватиметься з червня по листопад цього року. 

Як зазначається на сайті Вінницької ОДА, цього року фінансову підтримку отримали 25 проектів громадських організацій Вінниччини, які співфінансуються коштами обласного бюджету на загальну суму 1 млн грн.

Юрій Ярмощук

10 червня, 2018