Розкрито схему незаконного перетину кордону за 12 тисяч доларів

Новини Вінниці / Розкрито схему незаконного перетину кордону за 12 тисяч доларів

Поліція Вінниччини затримала групу осіб, які за 12 тисяч доларів організовували незаконний трансфер людей через кордон.

Це троє жителів Могилів-Подільського та іноземець, які діяли разом, сприяючи призовникам у перетині кордону на територію Молдови поза пунктами пропуску.

Під час слідства було встановлено, що злочинці використовували човни для переправи через річку Дністер вночі, обходячи пункти пропуску. В результаті обшуків вилучено значну кількість грошей, банківських карток, мобільних телефонів та інші речові докази.

Двоє фігурантів були повідомлені про підозру за статтею Кримінального кодексу України, яка передбачає до 9 років ув'язнення та конфіскацію майна. Громадянин Молдови оголошений у міжнародний розшук.

Досудове розслідування ведеться за участю різних служб та відділів поліції Вінниччини, а також під процесуальним керівництвом обласної прокуратури.

 

Новини Вінниці / Розкрито схему незаконного перетину кордону за 12 тисяч доларівНовини Вінниці / Розкрито схему незаконного перетину кордону за 12 тисяч доларівНовини Вінниці / Розкрито схему незаконного перетину кордону за 12 тисяч доларівНовини Вінниці / Розкрито схему незаконного перетину кордону за 12 тисяч доларів