Рятувальники Вінниччини не припиняють навчати дітей правил безпеки

Новини Вінниці / Рятувальники Вінниччини не припиняють навчати дітей правил безпеки

Рятувальники Вінниччини продовжують нести важливу місію - навчати дітей безпеки в різних ситуаціях. Ця ініціатива знайшла своє втілення в проведенні різноманітних акцій, уроків та бесід в різних територіальних громадах області.

Останні заходи цього роду відбулися в Могилів-Подільській, Тульчинській, Теплицькій та Липовецькій територіальних громадах. Під час зустрічей з рятувальниками, діти отримали важливі знання щодо того, як діяти в разі виникнення пожежі, як зберегти своє життя та здоров'я. Окрім цього, їм було пояснено, за яким номером телефонувати у випадку небезпеки, та яку інформацію необхідно повідомити диспетчеру оперативно-рятувальної служби, коли викликають рятівників.

Особливу увагу рятувальники приділили мінній безпеці, нагадавши дітям чіткий алгоритм дій у разі виявлення вибухонебезпечних предметів: "Не підходь, не чіпай, телефонуй 101 або 102". Такі заходи допомагають усвідомити дітям серйозність ситуації та навчити їх вірно реагувати на потенційну загрозу.

Під час зустрічей з рятувальниками також діти мали можливість побачити спецтехніку, спеціальне обладнання та бойовий одяг, які використовуються бійцями Служби порятунку під час ліквідації надзвичайних подій. Це надає дітям реальне уявлення про професійну діяльність рятувальників і допомагає збільшити рівень їх безпеки та самосвідомості.

 

Новини Вінниці / Рятувальники Вінниччини не припиняють навчати дітей правил безпекиНовини Вінниці / Рятувальники Вінниччини не припиняють навчати дітей правил безпекиНовини Вінниці / Рятувальники Вінниччини не припиняють навчати дітей правил безпекиНовини Вінниці / Рятувальники Вінниччини не припиняють навчати дітей правил безпекиНовини Вінниці / Рятувальники Вінниччини не припиняють навчати дітей правил безпекиНовини Вінниці / Рятувальники Вінниччини не припиняють навчати дітей правил безпекиНовини Вінниці / Рятувальники Вінниччини не припиняють навчати дітей правил безпекиНовини Вінниці / Рятувальники Вінниччини не припиняють навчати дітей правил безпеки