Рятувальники та лісники вчаться разом

Новини Вінниці / Рятувальники та лісники вчаться разом

Для підвищення рівня пожежної безпеки в лісових господарствах та масивах Вінницької області рятувальники регулярно проводять спільні навчання з лісниками. Цього разу таке масштабне тренування відбулося на території Уладівського лісництва в Хмільницькому районі.

Учасниками навчання стали працівники ДСНС, представники "Вінницького лісового господарства" ДП "Ліси України", вогнеборці-добровольці села Березна та місцева пожежна команда села Уладівка.

Сценарій тренування передбачав виникнення лісової пожежі, яка швидко поширювалася через сильний вітер. Рятувальники та лісники спільними зусиллями ефективно локалізували та ліквідували пожежу, демонструючи злагодженість дій та готовність до подібних ситуацій.

Під час навчань відпрацьовувалася координація дій між різними підрозділами, включаючи оперативну групу, пожежні автоцистерни, добровільну та місцеву пожежну охорону. Також використовувалася техніка для локалізації осередку займання та аеророзвідка за допомогою безпілотних літальних апаратів.

Завершальним етапом тренувань стало проведення методичного заняття, під час якого лісникам нагадали про правила пожежної безпеки.

Новини Вінниці / Рятувальники та лісники вчаться разомНовини Вінниці / Рятувальники та лісники вчаться разомНовини Вінниці / Рятувальники та лісники вчаться разомНовини Вінниці / Рятувальники та лісники вчаться разомНовини Вінниці / Рятувальники та лісники вчаться разомНовини Вінниці / Рятувальники та лісники вчаться разомНовини Вінниці / Рятувальники та лісники вчаться разомНовини Вінниці / Рятувальники та лісники вчаться разомНовини Вінниці / Рятувальники та лісники вчаться разомНовини Вінниці / Рятувальники та лісники вчаться разомНовини Вінниці / Рятувальники та лісники вчаться разомНовини Вінниці / Рятувальники та лісники вчаться разомНовини Вінниці / Рятувальники та лісники вчаться разомНовини Вінниці / Рятувальники та лісники вчаться разомНовини Вінниці / Рятувальники та лісники вчаться разомНовини Вінниці / Рятувальники та лісники вчаться разомНовини Вінниці / Рятувальники та лісники вчаться разомНовини Вінниці / Рятувальники та лісники вчаться разомНовини Вінниці / Рятувальники та лісники вчаться разомНовини Вінниці / Рятувальники та лісники вчаться разомНовини Вінниці / Рятувальники та лісники вчаться разомНовини Вінниці / Рятувальники та лісники вчаться разомНовини Вінниці / Рятувальники та лісники вчаться разом
Михайло Білик

15 квітня, 2024