Реорганізація: у Вінниці відкрили ще одне відділення поліції

Новини Вінниці / Реорганізація: у Вінниці відкрили ще одне відділення поліції

Як повідомляв NaПарижі, на початку грудня у Вінниці почало працювати відділення поліції Вишенське, яке було створене у рамках реорганізації. А учора двері для вінничан відкрило ще одне відділення поліції – Київське. Тож відтепер у нашому місті функціонують три відділення поліції – два вищезгаданих, а також Лівобережне.

Як повідомляв NaПарижі, на початку грудня у Вінниці почало працювати відділення поліції Вишенське, яке було створене у рамках реорганізації. А учора відкрилося ще одне – Київське, яке протягом місяця функціонувало у тестовому режимі. Тож відтепер у нашому місті три відділення поліції – два вищезгаданих, а також Лівобережне.

Як стало відомо, Київське відділення поліції очолив підполковник Валентин Мазур, який понад півтора десятиліття працює у правоохоронних органах. До цього він, зокрема, обіймав посаду заступника начальника відділу управління карного розшуку ГУНП Вінниччини з розкриття злочинів проти особи.

«Приміщення Київського відділення поліції, яке не функціонувало 6 років, було капітально відремонтовано. Понад 80 поліцейських отримали належні умови праці, зручні робочі місця з сучасним обладнанням», – зазначили у відділі комунікації поліції Вінниччини.
 

Юрій Ярмощук

20 грудня, 2018