Реальний термін з другої спроби: у Вінниці засуджено чоловіка, який збив юну велосипедистку

Новини Вінниці / Реальний термін з другої спроби: у Вінниці засуджено чоловіка, який збив юну велосипедистку

За рішенням Вінницького апеляційного суду до 4 років позбавлення волі засуджено 26-річного вінничанина. Чоловік, не маючи жодних документів, сів за кермо мотоцикла та збив дитину, яка їхала на велосипеді. Більш того, він навіть не зупинився після скоєного. Згодом водія знайшли.

За рішенням Вінницького апеляційного суду, до 4 років позбавлення волі засуджено 26-річного вінничанина. Чоловік, не маючи жодних документів, сів за кермо мотоцикла та збив дитину, яка їхала на велосипеді. Більш того, він навіть не зупинився після скоєного. Згодом водія знайшли.

Як нагадують у пресслужбі прокуратури Вінницької області, ДТП сталася 12 травня 2018 року. Дівчинка в результаті аварії отримала тяжкі тілесні ушкодження. Щодо водія, то кермував він транспортним засобом не маючи відповідного посвідчення та свідоцтва про реєстрацію мотоцикла. До того ж ще втік з місця події…

Справа слухалася у Вінницькому міському суді, де до обвинуваченого поставилися доволі лояльно. Його було засуджено до 4 років позбавлення волі з позбавленням права керування транспортним засобом строком на 2 роки, але при цьому звільнено від відбування покарання із застосуванням 2-річного іспитового строку.

З умовним покаранням не погодилися в прокуратурі та подали апеляцію. Наразі вирок змінено. Вінницький апеляційний суд ухвалив рішення, яким засудив водія мотоцикла до 4 років позбавлення волі, які належить відбувати реально, з позбавленням права керування транспортними засобами строком на 2 роки.

Макс Мельник

29 липня, 2019