Раптово помер віце-президент Вінницької федерації дрегрейсингу і дріфту Олег Титко

Новини Вінниці / Раптово помер віце-президент Вінницької федерації дрегрейсингу і дріфту Олег Титко

Вночі на 45 році життя раптово помер віце-президент Вінницької федерації дрегрейсингу і дріфту, доцент кафедри теплогазопостачання ВНТУ Олег Титко.

Вночі на 45 році життя раптово помер віце-президент Вінницької федерації дрегрейсингу і дріфту, доцент кафедри теплогазопостачання ВНТУ Олег Титко. Про це повідомили на офіційній сторінці VFDD - Vinnitsa Federation Drag & Drift у Facebook.

Він був одним із засновників федерації в далекому 2009 році. Остання гонка під його керівництвом хронометражу відбулася в Луцьку 24 червня. За даними ферерації, це були найкращі перегони в Україні, починаючи з 2012 року

«Олег відповідав за хронометраж-телеметрію. Був незмінно з 2009 року на кожній гонці по дрегрейсингу, яку ми проводили у Вінниці і по всій Україні, головним суддею хронометрістом. Сама відповідальна посада, так як Олег віддавав старт всім пілотам, багато знав і розумів в спортивному процесі дрегрейсингу! Досконало знав роботу телеметрії і багато інших процесів на гонках! Спасибі тобі за твою величезну працу, яку ти робив для дрегрейсингу в Україні протягом дев'яти років!

Олег був справжнім другом і професіоналом своєї справи! Приносимо співчуття родині та близьким! Пам'ятаємо любимо сумуємо! З повагою, команда VFDD», - йдеться у повідомлені федерації.