Ранкова аварія на Старому місті у Вінниці: водій ВАЗа дивом не постраждав (ФОТО, ВІДЕО)

Новини Вінниці / Ранкова аварія на Старому місті у Вінниці: водій ВАЗа дивом не постраждав (ФОТО, ВІДЕО)

Сьогодні близько 7.30 у Вінниці сталася аварія на площі 8 березня, що на Старому місті. Із фото та відео, які очевидці викладали в соцмережі, видно, що від зіткнення з іншим авто на дах перекинувся ВАЗ. Свідки писали, що бачили нерухомого водія під машиною. Через це робили висновки, що аварія – смертельна. Припускали також, що у всьому винен «острівець безпеки»… Але, як повідомили у поліції, чоловік, на щастя, залишився живим, а травми у нього незначні.

Сьогодні близько 7.30 у Вінниці сталася аварія на площі 8 березня, що на Старому місті. Із фото та відео, які очевидці викладали в соцмережі, видно, що від зіткнення з іншим авто на дах перекинувся ВАЗ. Свідки писали, що бачили нерухомого водія під машиною. Через це робили висновки, що аварія – смертельна. Припускали також, що у всьому винен «острівець безпеки»…  Але, як повідомили у вінницькій поліції, чоловік, на щастя, залишився живим, а травми у нього незначні.

На місці події працювали патрульні, медики швидкої допомоги та навіть рятувальники. Але від госпіталізації потерпілий відмовився, - повідомили у пресслужбі патрульної поліції Вінницької області.

«У цій аварії зіткнулось два автомобілі ВАЗ на перехресті вулиць 8 Березня та Московської. Один із них рухався по головній дорозі, при зміні напрямку на другорядну не надав переваги в русі іншому, внаслідок чого відбулось перекидання автомобіля "ВАЗ 21112". На винуватця ДТП патрульні склали протокол за ст. 124 КУпАП», - написала у Facebook речниця патрульної поліції Вінницької області Тетяна Плахотнюк.

Фото й відео із соцмереж

Новини Вінниці / Ранкова аварія на Старому місті у Вінниці: водій ВАЗа дивом не постраждав (ФОТО, ВІДЕО)Новини Вінниці / Ранкова аварія на Старому місті у Вінниці: водій ВАЗа дивом не постраждав (ФОТО, ВІДЕО)Новини Вінниці / Ранкова аварія на Старому місті у Вінниці: водій ВАЗа дивом не постраждав (ФОТО, ВІДЕО)Новини Вінниці / Ранкова аварія на Старому місті у Вінниці: водій ВАЗа дивом не постраждав (ФОТО, ВІДЕО)
Сергій Маламура

23 вересня, 2019