Протягом місяця у Вінниці з вікон й балконів випали вже троє містян

Новини Вінниці / Протягом місяця у Вінниці з вікон й балконів випали вже троє містян

Останнім часом у Вінниці з осель випало вже троє людей. Як повідомляв NaПарижі, 18 липня на вул. Келецькій з балкону квартири, що на 4-му поверсі, несподівано випав чоловік. Схожа пригода трапилася й 23 липня на вул. Станіславського, де з вікна оселі, що на третьому поверсі п’ятиповерхівки, несподівано випала людина. Третя за рахунком схожа сумна пригода сталася учора, 30 липня, на вул. 600-річчя.

Останнім часом у Вінниці з осель випало вже троє людей. Як повідомляв NaПарижі, 18 липня на вул. Келецькій з балкону квартири, що на 4-му поверсі, несподівано випав чоловік. Схожа пригода трапилася й 23 липня на вул. Станіславського, де з вікна оселі, що на третьому поверсі п’ятиповерхівки, несподівано випала людина.

Третя за рахунком схожа сумна пригода сталася учора, 30 липня, на вул. 600-річчя. Як повідомила прес-служба ГУ ДСНС у Вінницькій області, на лінію 101 о 19:49 надійшло повідомлення, що з другого поверху житлового будинку випав 86-річний чоловік. Чому це сталося – через необережність чи то з іншої причини – з’ясовуватимуть правоохоронці.

Рятувальники з місця падіння перенесли постраждалого до карети швидкої. Нині він знаходиться у травматології МКЛ №2.
 

Юрій Ярмощук

31 липня, 2018