Протягом доби на Вінниччині – низка пожеж

Новини Вінниці / Протягом доби на Вінниччині – низка пожеж

Учора на Вінниччині рятувальники ліквідовували низку пожеж. На щастя, обійшлося без жертв. Зокрема, серед дня загорівся житловий будинок у селі Журавлівка, що в Тульчинському районі. Вогонь знищив частину домашніх речей та оздоблення однієї з кімнат. Причини пожежі поки невідомі. А ввечері у Шаргороді на вул. Нагірній загорівся дах приватного будинку. На місце пригоди прибули два спецавтомобілі. Бійці швидко впоралися з вогнем. Того ж дня близько опівдня у селі Жабокрич на Крижопільщині згорів сарай, у якому господар зберігав три тони сіна. Тепер йому доведеться подбати про корм для худоби та відновлювати господарчу споруду. Схожа пригода учора сталася й у селі Ш. Гребля у Хмільницькому районі, де в сараї згоріло півтори тони сіна. У селі Бондурівка Чечельницького району та селі Уланів Хмільницького району згоріли сарай та літня кухня.

Учора на Вінниччині рятувальники ліквідовували низку пожеж. На щастя, обійшлося без жертв. Зокрема, серед дня загорівся житловий будинок у селі Журавлівка, що в Тульчинському районі. Вогонь знищив частину домашніх речей та оздоблення однієї з кімнат. Причини пожежі поки невідомі.

А ввечері у Шаргороді на вул. Нагірній спалахнув дах приватного будинку. На місце пригоди прибули два спецавтомобілі. Бійці швидко впоралися з вогнем.

Того ж дня близько опівдня у селі Жабокрич на Крижопільщині згорів сарай, у якому господар зберігав три тони сіна. Тепер йому доведеться подбати про корм для худоби та відновлювати господарчу споруду. 

Схожа пригода учора сталася й у селі Ш. Гребля у Хмільницькому районі, де в сараї згоріло півтори тони сіна.

У селі Бондурівка Чечельницького району та селі Уланів Хмільницького району згоріли сарай та літня кухня.
 

Юрій Ярмощук

15 жовтня, 2018