Протягом дня на Вінниччині сталася низка пожеж, є загиблі

Новини Вінниці / Протягом дня на Вінниччині сталася низка пожеж, є загиблі

Учора, 2 вересня, удосвіта спалахнув приватний будинок у селі Стратіївка, що у Чечельницькому районі. Поки приїхали рятувальники вогонь накоїв лиха: 68-річний власник обійстя загинув, його тіло було виявлено в кімнаті на ліжку. Згоріли меблі, побутові речі та дах...

Учора, 2 вересня, удосвіта спалахнув приватний будинок у селі Стратіївка, що у Чечельницькому районі. Поки приїхали рятувальники, вогонь накоїв лиха: 68-річний власник обійстя загинув, його тіло було виявлено в кімнаті на ліжку. Згоріли меблі, побутові речі та дах. Як з'ясували фахівці ГУ ДСНС, фатальна пожежа сталася через те, що загиблий господар палив цигарку, лежачи у ліжку, й заснув. На жаль, назавжди...

А у другій половині того ж дня загорівся житловий будинок у селі Якубівка, що в Іллінецькому районі. Діставшись місця пригоди, рятувальники побачили, що вогнем охоплено дах будинку. Пожежу ліквідували десь о пів на 6-у вечора. Згоріла шиферна покрівля площею 100 кв. метрів та 3 тонни сіна. На щастя, обійшлося без жертв.

Приблизно у цей же час загорілася господарча будівля у селі Бугаків на Немирівщині. Пожежу ліквідували, але вогонь встиг знищити дах. Чому вона загорілася поки невідомо.

А неподалік селища Піщанка вчора серед дня сталася пожежа у екосистемі. Згоріло близько пів гектара сухої трави. Певно, загорілася вона, як це здебільшого буває, через людську недбалість. 
 

Юрій Ярмощук

3 вересня, 2018