Прокуратура оскаржує судове рішення щодо підозрюваного в хабарництві начальника відділу мерії Могилева-Подільського

Новини Вінниці / Прокуратура оскаржує судове рішення щодо підозрюваного в хабарництві начальника відділу мерії Могилева-Подільського

Як повідомляв NaПарижі, нещодавно при отриманні 7500 доларів США упіймали начальника відділу Могилів-Подільської міськради. Це перша половина суми «винагороди», як повідомили в прокуратурі, за сприяння у підписанні договору та в подальшому одержанні у власність земельної ділянки площею 0,3 га під багатоквартирну забудову. Підозрюваному суд обрав запобіжний захід у вигляді застави. Прокуратура з цим не погоджується, вимагаючи цього чиновника на час розслідування тримати під вартою. Тож внесла апеляційну скаргу на судове рішення.

Як повідомляв NaПарижі, нещодавно при отриманні 7500 доларів США упіймали начальника відділу Могилів-Подільської міськради. Це перша половина суми «винагороди», як повідомили в прокуратурі, за сприяння у підписанні договору та в подальшому одержанні у власність земельної ділянки площею 0,3 га під багатоквартирну забудову.

Підозрюваному суд обрав запобіжний захід у вигляді застави. Прокуратура з цим не погоджується, вимагаючи цього чиновника на час розслідування тримати під вартою. Тож внесла апеляційну скаргу на судове рішення.

«Після затримання вказаного посадовця, останньому повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 368 КК України та скеровано до суду відповідне клопотання щодо обрання йому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Оскільки судом першої інстанції не враховано відповідні ризики визначені кримінальним процесуальним законодавством та відмовлено у задоволенні клопотання про тримання під вартою, шляхом призначення лише застави, прокуратурою Вінницької області внесено відповідну апеляційну скаргу, яка перебуває на розгляді», – повідомляє прес-служба прокуратури Вінницької області.