Про винахід вінничан, який переміг на конкурсі стартапів в Копенгагені (ВІДЕО)

Новини Вінниці / Про винахід вінничан, який переміг на конкурсі стартапів в Копенгагені (ВІДЕО)

Студенти та науковці Вінницького національного аграрного університету нещодавно у Копенгагені презентували світові енергоощадний вібраційний млин. Прилад здатний подрібнювати речовини у пил, частки якого в п’ять разів тонші за людську волосину. Застосовувати його можна у медицині, будівництві, металургії та багатьох інших галузях. Як повідомляв NaПарижі, нещодавно у Копенгагені відбувся фінал міжнародного конкурсу стартапів University Startup World Cup-2018. Представники вінницького вишу здобули перемогу у номінації «Social Media Award». Про їх винахід – у сюжеті ТРК «Вінниччина».

 Студенти та науковці Вінницького національного аграрного університету нещодавно у Копенгагені презентували світові енергоощадний вібраційний млин. Прилад здатний подрібнювати речовини у пил, частки якого в п’ять разів тонші за людську волосину. Застосовувати його можна у медицині, будівництві, металургії та багатьох інших галузях. 

Як повідомляв NaПарижі, нещодавно у Копенгагені відбувся фінал міжнародного конкурсу стартапів University Startup World Cup-2018. Представники вінницького вишу здобули перемогу у номінації «Social Media Award». 

Про їх унікальний винахід – у сюжеті ТРК «Вінниччина».

Юрій Ярмощук

19 жовтня, 2018