Про «недолюстрованих клоунів з вилами та косами», які йдуть в президенти «голими й босими» заспівав вінницький гурт «ТіК» (ВІДЕО)

Новини Вінниці / Про «недолюстрованих клоунів з вилами та косами», які йдуть в президенти «голими й босими» заспівав вінницький гурт «ТіК» (ВІДЕО)

Новим кліпом у перший день весни потішив своїх шанувальників вінницький гурт «ТіК». Є припущення, що транслюватимуть «Циклони» не лише музичні канали, бо, як визнає сам соліст гурту Віктор Бронюк, це – «передвиборчий екшн».

Новим кліпом у перший день весни потішив своїх шанувальників вінницький гурт «ТіК». Є припущення, що транслюватимуть «Циклони» не лише музичні канали, бо, як визнає сам соліст гурту Віктор Бронюк, це – «передвиборчий екшн». Принаймні, багатьом вінничанам має сподобатися.

За кілька годин тільки на офіційній сторінці «ТіК» у Youtube кліп набрав майже 20 тисяч переглядів. Неважко здогадатися, що левову частку такого охоплення дали штаби кандидатів у президенти… Не виключено, що в партійних офісах переглядали кліп і колективно, наприклад, на ранкових нарадах, шукаючи натяків на себе та своїх опонентів. Але автори одразу попередили: не знайдуть, адже, за словами Віктора Бронюка, всі персонажі – вигадані.

«Насуваються «Циклони» та опади у вигляді продуктів життєдіяльності деяких політиків. Тож голосуйте, щоб встановилася добра погода! Циклони – це гротескна форма того, що відбувається у нашій країні напередодні виборів», - наводить слова Бронюка офіційний сайт гурту «ТіК».

За сюжетом, весняні вибори опинились під загрозою зриву, бо дільницю спіткала небачена «зрада» - її затопило… лайном. Роль головного «рятівника демократії» -  асенізатора Івана Петровича у кліпі виконав відомий актор Віктор Андрієнко. Його репліки політки вже можуть розбирати на цитати для своїх виступів на ток-шоу та з парламентської трибуни. «Що у вас, як вибори – так лайно спливає?», - чим поганий початок для гарного аналізу ситуації в країні?  

Могли б прикрасити будь-який спіч на кандидатських дебатах і слова пісні. Наприклад, про «клоунів недолюстрованих, перефарбованих, з вилами й косами», які «голими й босими йдуть в президенти…», або ж про «новий курс на старій кобилі». «Владімір також нині не тренд, он у москалів вже є такий президент», - констатують автори пісні й застерігають: «Як би не вийшло нам з вами на зло із маленького Вовки велике…».

«Якщо ви бодай раз не посміхнетесь протягом нашого відео «Циклони», обіцяю вам повернути долар по вісім. А якщо серйозно, ставтеся до виборів як не до розваги, а як до відповідальної місії. Бо зараз від кожного з нас залежить асенізація політичних процесів у нашій країні та добра погода!», - вважає Віктор Бронюк.  

Добре, що про курс долара артист пожартував, бо хтозна, чи посміхаються, переглядаючи кліп, ті, хто, самі того не бажаючи, «надихнув» «ТіК» на його створення…

Сергій Маламура

1 березня, 2019