Працівники ВОЖК змагались за право брати участь у турнірі боулерів

Новини Вінниці / Працівники ВОЖК змагались за право брати участь у турнірі боулерів

У підсумку перемогла команда відділу продажів. Також буде за балами визначать найкращих гравців. Вони мають можливість сформувати додаткову команду від ВОЖК.

У вівторок, 19 лютого, дружні команди колективу «Вінницького олійножирового комбінату» змагались між собою за право представляти підприємство на міському турнірі з боулінгу. 

У «Мегамолі» в післяробочий час працівники комбінату, сформувавши попередньо команди, і заради насолоди, і заради почесного права вважатись найкращою командою, змагались у вправності, влучності і силі.

- Цьогоріч турнір буде присвячений сонячним дітям, - розповідає фінансовий директор Промислової групи «ViOiL», генеральний директор ТОВ «Вінницька промислова компанія», депутат Вінницької міськради Алла Власюк. – Сьогодні ми маємо визначити найкращу команду, яка і буде представляти Vioil на змаганнях.

У підсумку перемогла команда відділу продажів. Також за балами визначать найкращих гравців. Вони мають можливість сформувати додаткову команду від Vioil.

Новини Вінниці / Працівники ВОЖК змагались за право брати участь у турнірі боулерівНовини Вінниці / Працівники ВОЖК змагались за право брати участь у турнірі боулерівНовини Вінниці / Працівники ВОЖК змагались за право брати участь у турнірі боулерівНовини Вінниці / Працівники ВОЖК змагались за право брати участь у турнірі боулерівНовини Вінниці / Працівники ВОЖК змагались за право брати участь у турнірі боулерівНовини Вінниці / Працівники ВОЖК змагались за право брати участь у турнірі боулерівНовини Вінниці / Працівники ВОЖК змагались за право брати участь у турнірі боулерівНовини Вінниці / Працівники ВОЖК змагались за право брати участь у турнірі боулерівНовини Вінниці / Працівники ВОЖК змагались за право брати участь у турнірі боулерівНовини Вінниці / Працівники ВОЖК змагались за право брати участь у турнірі боулерівНовини Вінниці / Працівники ВОЖК змагались за право брати участь у турнірі боулерівНовини Вінниці / Працівники ВОЖК змагались за право брати участь у турнірі боулерівНовини Вінниці / Працівники ВОЖК змагались за право брати участь у турнірі боулерівНовини Вінниці / Працівники ВОЖК змагались за право брати участь у турнірі боулерівНовини Вінниці / Працівники ВОЖК змагались за право брати участь у турнірі боулерівНовини Вінниці / Працівники ВОЖК змагались за право брати участь у турнірі боулерівНовини Вінниці / Працівники ВОЖК змагались за право брати участь у турнірі боулерівНовини Вінниці / Працівники ВОЖК змагались за право брати участь у турнірі боулерівНовини Вінниці / Працівники ВОЖК змагались за право брати участь у турнірі боулерівНовини Вінниці / Працівники ВОЖК змагались за право брати участь у турнірі боулерівНовини Вінниці / Працівники ВОЖК змагались за право брати участь у турнірі боулерівНовини Вінниці / Працівники ВОЖК змагались за право брати участь у турнірі боулерівНовини Вінниці / Працівники ВОЖК змагались за право брати участь у турнірі боулерівНовини Вінниці / Працівники ВОЖК змагались за право брати участь у турнірі боулерівНовини Вінниці / Працівники ВОЖК змагались за право брати участь у турнірі боулерівНовини Вінниці / Працівники ВОЖК змагались за право брати участь у турнірі боулерів
Олеся Рудницька

21 лютого, 2019