«Прагнемо зберегти склад і підсилитися 2-3 гравцями»: головний тренер вінницької «Ниви» Ярошенко окреслив плани на міжсезоння

Новини Вінниці / «Прагнемо зберегти склад і підсилитися 2-3 гравцями»: головний тренер вінницької «Ниви» Ярошенко окреслив плани на міжсезоння

Після завершення осінньої частини чемпіонату України по футболу у Другій лізі головний тренер вінницької «Ниви» Юрій Ярошенко розповів, що плани на найближчий час. Вони у тому, щоб зберегти склад і підсилити окремі позиції.

Зазначимо, «Нива» перебуває на 8-ій сходинці турнірної таблиці. У команди немає навіть примарних шансів поборотися за перші два місця, які дозволяють підвищитися у класі. Нинішню позицію можна назвати чи не найгіршу після відновлення професійного футболу у Вінниці. Таке становище викликано зокрема великою кількістю амбіційних колективів, які прагнуть потрапити до 1 ліги, що значно посилило конкуренцію.  

Як повідомив Ярошенко клубній пресслужбі, до 25 січня «Нива» перебуватиму у відпустці. Потім почнеться навчально-тренувальний збір, що складатиметься із чотирьох етапів.

«Під час відпуски гравці мають підтримувати фізичну форму. Кожен футболіст отримає спеціальну програму індивідуального тренування. Дехто й гратиме в футзальних турнірах, хоча це я і не дуже вітаю», – сказав Юрій Ярошенко.

Тренер повідомив, що ніхто з футболістів не залишив клуб. Керівництво прагне максимально зберегти награний ігровий склад. Хоча попит на наших гравців є.

«У цього складу «Ниви» є потенціал. Тому прагнемо його зберегти. Водночас хочемо підсилити 2-3 ігрові позиції», – додав Юрій Ярошенко.

Макс Мельник

6 грудня, 2023