Повідомлено про підозру вінничанину, який хотів підкупити правоохоронця й уникнути покарання за крадіжку

Новини Вінниці / Повідомлено про підозру вінничанину, який хотів підкупити правоохоронця й уникнути покарання за крадіжку

Щоб уникнути відповідальності за крадіжку вінничанин пропонував очільнику одного з відділів поліції Вінниччини 5 тис. доларів США. Сталося це на початку лютого цього року. Цьому нашому земляку вже повідомлено про підозру. Учора Вінницький міський суд обрав йому запобіжний захід – утримання під вартою, але з правом внесення застави.

Щоб уникнути відповідальності за крадіжку вінничанин пропонував очільнику одного з відділів поліції Вінниччини 5 тис. доларів США. Сталося це на початку лютого цього року.

Цьому нашому земляку вже повідомлено про підозру. Учора Вінницький міський суд обрав йому запобіжний захід – утримання під вартою, але з правом внесення застави. Про це повідомила прес-служба прокуратури Вінницької області.

Підозрюваному загрожує від 4 до 8 років ув'язнення, оскільки інкримінують йому ч. 3 ст.369 КК України (пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі).
 

Юрій Ярмощук

4 липня, 2018