Повалені вітром дерева та підпалена стерня: на які виклики минулої доби виїжджали рятувальники на Вінниччині

Новини Вінниці / Повалені вітром дерева та підпалена стерня: на які виклики минулої доби виїжджали рятувальники на Вінниччині

На Вінниччині рятувальники гасили три займання сухої трави в Оратівському, Погребищенському та Іллінецькому районах , та розчищали проїжджу частину дороги від поваленого дерева у м. Могилів-Подільському та перечищених раніше районах.

На Вінниччині рятувальники гасили три займання сухої трави в Оратівському, Погребищенському та Іллінецькому районах , та розчищали проїжджу частину дороги від поваленого дерева у м. Могилів-Подільському.

Як повідомили в прес-службі ДСНС у Вінницькій області, 8 серпня о 14:23 надійшло повідомлення, що в селі Скала Оратівського району горить суха трава.

Прибувши на місце події рятувальники з’ясували, що в безпосередній близькості від житлових будинків горить суха трава на площі 70 кв.м. Пожежу вдалось локалізувати о 15:12, а о 15:19 повністю ліквідувати.

Цього ж дня вогнеборці ще двічі виїжджали на подібні виклики в Погребищенському та Іллінецькому районах. Загальна площа пожеж склала 3 га.

Також, 8 серпня  о 18:11 до Служби порятунку “101” надійшло повідомлення, що на вул. Дністровській  у м. Могилів-Подільському на проїжджу частину дороги впало дерево.

Бійці ДСНС приїхавши на місці виклику розкрижували повалене дерево та прибрали з дороги.

Тієї ж доби подібні випадки мали місце у  Погребищенському, Оратівському, Тростянецькому та  Гайсинському районах.

До всіх зазначених вище робіт від ДСНС залучалося 27 чоловік особового складу та 8 одиниць спецтехніки.