Поцупив «копійку» і залишив її в полі: «дивне» викрадення легковика на Вінниччині

Новини Вінниці / Поцупив «копійку» і залишив її в полі: «дивне» викрадення легковика на Вінниччині

Дещо «дивним» було викрадення легковика «ВАЗ-2101» у Літинському районі на Вінниччині. 1 серпня до відділення поліції звернувся 45-річний житель Літина із заявою про викрадення машини. Чоловік розповів, що він ненадовго залишив автомобіль на узбіччі дороги з ключами у замку запалювання.

Дещо «дивним» було викрадення легковика «ВАЗ-2101» у Літинському районі на Вінниччині. Так, 1 серпня до відділення поліції звернувся 45-річний житель Літина із заявою про викрадення машини. Чоловік розповів, що він ненадовго залишив автомобіль на узбіччі дороги з ключами у замку запалювання.

Місцеві поліцейські доволі швидко встановили особу крадія. Як повідомили у відділі комунікації поліції Вінницької області, ним виявився раніше судимий 47-річний житель с.Бірків Літинського району. 

«Зловмисник на викраденому транспортному засобі виїхав за межі села та залишив його у полі. Автомобіль поміщено на арештмайданчик. Слідчим відділенням поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 289 Кримінального кодексу України (незаконне заволодіння транспортним засобом). За таке  правопорушення передбачено до 5 років позбавлення волі», - йдеться у повідомленні поліції.

Сергій Маламура

2 серпня, 2019