Потрійна ДТП на Вінниччині: госпіталізовано семеро людей (ФОТО)

Новини Вінниці / Потрійна ДТП на Вінниччині: госпіталізовано семеро людей (ФОТО)

Три автівки зіткнулись 8 липня у Брацлаві Немирівського району. У результаті ДТП травмовано дев’ятеро людей. Після надання медичної допомоги двох потерпілих лікарі відпустили додому.

Три автівки зіткнулись 8 липня у Брацлаві Немирівського району. У результаті ДТП  травмовано дев’ятеро людей. Після надання медичної допомоги двох потерпілих лікарі відпустили додому. Як повідомили у відділ комунікації поліції Вінниччини, аварія сталась близько 18.30.

«24-річний водій автомобіля Nissan Almera, громадянин Ізраїлю, виїхав на зустрічну смугу руху, де допустив бокове зіткнення з ВАЗ 2106, за кермом якого перебував 44-річний житель с. Гриненки Немирівського району. У результаті удару автомобіль ВАЗ розвернуло і викинуло на зустрічну смугу, де сталося зіткнення з автомобілем сімейної медицини Gelly. У аварії постраждали водій ВАЗу, Gelly та семеро їхніх пасажирів. Усі вони з травмами різного ступеню важкості доставлені до немирівської та тульчинської лікарень. Після надання медичної допомоги двох потерпілих відпустили додому». – йдеться у повідомленні поліції.

Наразі розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). За таке правопорушення передбачено покарання до 3-х років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами. У водіїв відібрані зразки крові для визначення стану сп'яніння. Автомобілі поміщені на арештмайданчик. Триває слідство.

Фото зі спільноти ДКВ ДТП/ЗАТОРИ Вінниця у Viber

Новини Вінниці / Потрійна ДТП на Вінниччині: госпіталізовано семеро людей (ФОТО)Новини Вінниці / Потрійна ДТП на Вінниччині: госпіталізовано семеро людей (ФОТО)Новини Вінниці / Потрійна ДТП на Вінниччині: госпіталізовано семеро людей (ФОТО)