Посмертна нагорода за мужність: мамі захисника з Вінниччини вручили орден

Новини Вінниці / Посмертна нагорода за мужність: мамі захисника з Вінниччини вручили орден

 25 березня, в Іллінецькій міській територіальній громаді матері захисника, який загинув, вручили орден«За мужність» III ступеня.

Згідно з Указом Президента України від 10 листопада 2023 року №746, за виявлену особисту мужність та самовіддані дії у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, Руслан Віталійович Кеба був відзначений орденом «За мужність» III ступеня, посмертно. Він боронив рідну землю як снайпер у складі 95-ї окремої десантно-штурмової бригади.

6 лютого 2023 року, у районі населеного пункту Кремінна Луганської області, Руслан Віталійович загинув у бою, віддавши своє життя у боротьбі за свободу та незалежність України.

Сьогодні, від імені усієї нації, матері Руслана – Надії Іванівни, було вручено цю високу нагороду, яка свідчить про величезний внесок її сина у боротьбу за мир і безпеку нашої країни.

 

Новини Вінниці / Посмертна нагорода за мужність: мамі захисника з Вінниччини вручили орденНовини Вінниці / Посмертна нагорода за мужність: мамі захисника з Вінниччини вручили орден