Порошенко у Вінниці запевнив, що зростання економіки відобразиться на кишенях українців (ФОТО, ВІДЕО)

Новини Вінниці / Порошенко у Вінниці запевнив, що зростання економіки відобразиться на кишенях українців (ФОТО, ВІДЕО)

Зниження темпів інфляції, скорочення дефіциту бюджету та зростання економіки, яке торік склало 3,5% має відобразитись на кишені кожного українця. На цьому сьогодні у Вінниці наголосив Президент Петро Порошенко, виступаючи перед колективом заводу з виробництва сонячних панелей KNESS PV.

Зниження темпів інфляції, скорочення дефіциту бюджету та зростання економіки, яке торік склало 3,5% має відобразитись на кишені кожного українця. На цьому сьогодні у Вінниці наголосив Президент Петро Порошенко, виступаючи перед колективом заводу з виробництва сонячних панелей  KNESS PV.

«Ми сьогодні створюємо для цього умови: підвищення зарплат, доплати до пенсій, монетизація субсидій, зростання виплат при народженні дітей. І все це стає можливим в умовах війни», - сказав Президент.

А всіх, хто сумнівається в успіхах децентралізації, він закликав перевірити дієвість цієї реформи на прикладі Вінниці.

Подивіться, як змінилася Вінниця за 5 років! А хто не бачив раніше, приїдьте і подивіться – ви будете здивовані! Децентралізація дає унікальні можливості для кожного лідера громади!», - підкреслив Порошенко.

Глава держави також пообіцяв додаткові стимули для бізнесу:

«Ми дамо додаткові стимули національному виробнику. На гарматний постріл не підпустимо до бізнесу всілякі перевіряючі структури: якщо підприємство дає людям роботу, зарплату і сплачує податки, перевіряючим органам там нічого робити».

Новини Вінниці / Порошенко у Вінниці запевнив, що зростання економіки відобразиться на кишенях українців (ФОТО, ВІДЕО)Новини Вінниці / Порошенко у Вінниці запевнив, що зростання економіки відобразиться на кишенях українців (ФОТО, ВІДЕО)Новини Вінниці / Порошенко у Вінниці запевнив, що зростання економіки відобразиться на кишенях українців (ФОТО, ВІДЕО)Новини Вінниці / Порошенко у Вінниці запевнив, що зростання економіки відобразиться на кишенях українців (ФОТО, ВІДЕО)Новини Вінниці / Порошенко у Вінниці запевнив, що зростання економіки відобразиться на кишенях українців (ФОТО, ВІДЕО)Новини Вінниці / Порошенко у Вінниці запевнив, що зростання економіки відобразиться на кишенях українців (ФОТО, ВІДЕО)
Сергій Маламура

27 березня, 2019