Популярна торгова мережа попередила своїх клієнтів про шахраїв, які пропонують пройти якесь опитування й обіцяють купон на 3 тис. грн

Новини Вінниці / Популярна торгова мережа попередила своїх клієнтів про шахраїв, які пропонують пройти якесь опитування й обіцяють купон на 3 тис. грн

Торговельна мережа АТБ застерігає своїх клієнтів про те, що останніми днями невідомі шахраї через соціальні мережі й месенджери запрошують охочих взяти участь у акції й отримати купон на 3 тис. грн на продукти.

Торговельна мережа АТБ застерігає своїх клієнтів про те, що останніми днями невідомі шахраї через соціальні мережі й месенджери запрошують охочих взяти участь у акції й отримати купон на 3 тис. грн на продукти. У розповсюджених оголошеннях невідомі зазначають, що акція проводиться з нагоди 25-річчя компанії АТБ. Щоб отримати цей купон потрібно пройти опитування.

Для участі в акції усім бажаючим пропонується пройти опитування на сайті http://www.atbmarket.men/
Звертаємо Вашу увагу, що це абсолютно недостовірна інформація! Уся інформація, щодо акційних пропозицій, які проходять у торговельній мережі розміщені на офіційному сайті компанії – www.atbmarket.com, зазначається на офіційній сторінці у Facebook мережі АТБ.

У АТБ закликають своїх покупців не брати участь у акції, яку влаштували невідомі.

Юрій Ярмощук

4 липня, 2018