Понад півтора десятка команд хочуть заробити на ідеях для реконструкції проспекту у Вінниці

Новини Вінниці / Понад півтора десятка команд хочуть заробити на ідеях для реконструкції проспекту у Вінниці

На оголошений у Вінниці конкурс з реконструкції проспекту Коцюбинського надійшло 16 заявок від команд: дві – з Вінниці, решта – з Івано-Франківська, Києва, Львова, Полтави й Харкова. З них мають обрати три найкращі команди, кожна з яких розроблятиме свій варіант перебудови проспекту.

На оголошений у Вінниці конкурс з реконструкції проспекту Коцюбинського надійшло 16 заявок від команд: дві – з Вінниці, решта – з Івано-Франківська, Києва, Львова, Полтави й Харкова. З них мають обрати три найкращі команди, кожна з яких розроблятиме свій варіант перебудови проспекту. Про це повідомляється на сторінці у Facebook КП "Інститут розвитку міст".

Хто саме з претендентів отримає можливість заробити чималі гроші за представлений варіант реконструкції – стане відомо 5 лютого. Трійку найкращих обиратимуть швейцарський урбаніст Урс Томанн, заступник мера Вінниці Владислав Скальський та керівник "Агенції просторового розвитку" Олександр Коротких.

Як повідомляв Na Парижі, кожна з трьох команд після фіналу конкурсу, який має відбутися наприкінці квітня, отримає по  250 тис. грн. Фінансують проект уряди Німеччини та Швейцарії.

Юрій ЯРМОЩУК