Понад 800 літрів "лівого" спирту: черговий «улов» прикордонників та податківців на Вінниччині (ФОТО, ВІДЕО)

Новини Вінниці / Понад 800 літрів "лівого" спирту: черговий «улов» прикордонників та податківців на Вінниччині (ФОТО, ВІДЕО)

На підставі ухвали Вінницького міського суду 3 липня прикордонники та податківці провели обшук на території підприємства в одному з населених пунктів Могилів-Подільського району.

На підставі ухвали Вінницького міського суду 3 липня прикордонники та податківці провели обшук на території підприємства в одному з населених пунктів Могилів-Подільського району.

Як повідомляє Державна прикордонна служба України, правоохоронці виявили понад 800 літрів прозорої речовини, ймовірно, спирту, розфасованої у 30-літрові каністри та 200-літрові бочки.

На складі також побачили вантажівку DAF з причепом, де було більше сотні пустих бочок, ємністю по 200 л., які, скоріш за все, призначені для перевезення спирту.

«Речовину з характерним запахом спирту вилучено представниками фіскальної служби. Тривають заходи щодо встановлення кола осіб, причетних до протиправної діяльності та інших обставин справи», - повідомляють прикордонники.

На підставі ухвали Вінницького міського суду 3 липня прикордонники та податківці провели обшук на території підприємства в одному з населених пунктів Могилів-Подільського району. Як повідомляє Державна прикордонна служба України, правоохоронці виявили понад 800 літрів прозорої речовини, ймовірно, спирту, розфасованої у 30-літрові каністри та 200-літрові бочки. На складі також побачили вантажівку DAF з причепом, де було більше сотні пустих бочок, ємністю по 200 л., які, скоріш за все, призначені для перевезення спирту. «Речовину з характерним запахом спирту вилучено представниками фіскальної служби. Тривають заходи щодо встановлення кола осіб, причетних до протиправної діяльності та інших обставин справи», - повідомляють прикордонники.

Новини Вінниці / Понад 800 літрів "лівого" спирту: черговий «улов» прикордонників та податківців на Вінниччині (ФОТО, ВІДЕО)Новини Вінниці / Понад 800 літрів "лівого" спирту: черговий «улов» прикордонників та податківців на Вінниччині (ФОТО, ВІДЕО)Новини Вінниці / Понад 800 літрів "лівого" спирту: черговий «улов» прикордонників та податківців на Вінниччині (ФОТО, ВІДЕО)