Понад 400 нацгвардійців крокуватимуть центром Вінниці у понеділок

Новини Вінниці / Понад 400 нацгвардійців крокуватимуть центром Вінниці у понеділок

У понеділок, 25 березня, центром Вінниці крокуватимуть понад 400 військовослужбовців Національної гвардії. Урочиста хода стартує об 11-й годині від будівлі ОДА по вулиці Соборній і пройде до зали обласної філармонії «Плеяда» по Хмельницькому шосе. Присвячений марш 5-й річниці створення Нацгвардії.

У понеділок, 25  березня, центром Вінниці крокуватимуть понад 400 військовослужбовців Національної гвардії. Урочиста хода стартує об 11-й годині від будівлі ОДА по вулиці Соборній і пройде до зали обласної філармонії «Плеяда» по Хмельницькому шосе. Присвячений марш 5-й річниці створення Нацгвардії.

За словами офіцера групи інформації та комунікації військової частини 3008 НГУ Анни Лазуренко, святкова хода відбуватиметься під супровід військового оркестру. Участь у ній візьме два полки Національної гвардії України.

О 12-й годині у залі обласної філармонії відбудеться урочисте зібрання з нагоди ювілею, на яке запрошені представники влади, духовенства, силових структур, ветерани частин Нацгвардії, учасники бойових дій та члени сімей загиблих військовослужбовців.

На площі Василя Стуса влаштують також виставку 12-ти одиниць бойової техніки, що перебуває на озброєнні Національної гвардії.

Сергій Маламура

21 березня, 2019