Понад 240 одиниць зброї та 1000 боєприпасів здали до поліції за жовтень мешканці Вінниччини

Новини Вінниці / Понад 240 одиниць зброї та 1000 боєприпасів здали до поліції за жовтень мешканці Вінниччини

Понад 240 одиниць зброї та 1000 боєприпасів здали до поліції за жовтень мешканці Вінниччини

В рамках місячника добровільної здачі зброї громадяни Вінниччини добровільно принесли до підрозділів поліції понад 240 одиниць зброї: 212 гладкоствольних рушниць, 21 газових  пістолетів,  8 одиниць мисливської нарізної та 5 – зброї армійських зразків. Крім цього, здано 29 снарядів, 86  мін та 9 гранат.

Про це на брифінгу 4 листопада повідомив начальник відділу контролю за обігом зброї у сфері дозвільної системи Михайло Петрик.

Громадяни, які у вказаний термін добровільно здали  до поліції мисливську, вогнепальну, холодну, газову зброю, звільняються від кримінальної та адміністративної  відповідальності.

"Громадяни, які виявили бажання оформити на себе зброю, яку принесли до органів поліції, наразі перевіряються, збирають пакет необхідних документів, і, якщо все добре, то зброя буде оформлена на них. Зброя, яка не підлягає реєстрації, буде утилізована", - сказав Михайло Петрик.

 

Новини Вінниці / Понад 240 одиниць зброї та 1000 боєприпасів здали до поліції за жовтень мешканці Вінниччини Новини Вінниці / Понад 240 одиниць зброї та 1000 боєприпасів здали до поліції за жовтень мешканці Вінниччини Новини Вінниці / Понад 240 одиниць зброї та 1000 боєприпасів здали до поліції за жовтень мешканці Вінниччини