Понад 1500 реєстраційних дій! Вінницькі ЦНАПи вже рік реєструють акти цивільного стану

Новини Вінниці / Понад 1500 реєстраційних дій! Вінницькі ЦНАПи вже рік реєструють акти цивільного стану

Відтепер народження дитини, шлюб чи смерть можна зареєструвати у вінницьких відділеннях ЦНАП "Прозорий офіс".

За інформацією департаменту адміністративних послуг міськради, ці послуги реєстрації актів цивільного стану надаються з 13 квітня 2023 року.

Розширення функціонала ЦНАПів має на меті полегшити та зробити більш доступними отримання різноманітних послуг. Протягом року адміністратори відділень провели понад 1,5 тисячі реєстраційних дій.

Ці адміністративні послуги доступні не лише мешканцям Вінниці та населеним пунктам міської територіальної громади, а й громадянам з інших міст України. Послуги з реєстрації актів цивільного стану надаються адміністраторами ЦНАП "Прозорий офіс" у центральному та всіх територіальних відділеннях, а також на віддалених робочих місцях адміністраторів у Десні, Вінницьких Хуторах, Писарівці, Малих Крушлинцях, Стадниці та Гавришівці.

Зазначимо, що перший шлюб у вінницькому ЦНАПі був зареєстрований торік 18 квітня у відділенні на вулиці Соборній. А відділення ЦНАП на вулиці Замостянська, 7 облаштували сучасну церемоніальну залу для зареєстрування шлюбів. Протягом року адміністратори ЦНАПу зареєстрували понад 500 шлюбів.