Поліція знайшла водія-втікача, який наїхав на жінку в Барському районі

Новини Вінниці / Поліція знайшла водія-втікача, який наїхав на жінку в Барському районі

Водіїв, котрі, накоївши лиха, тікають з місця ДТП, рано чи пізно знаходять. У цьому переконує й надзвичайна пригода в селі Слобода Гулівська Барського району.

Водіїв, котрі, накоївши лиха, тікають з місця ДТП, рано чи пізно знаходять. У цьому переконує й надзвичайна пригода в селі Слобода Гулівська Барського району. Учора, 19 листопада, там на вулиці Центральній мікроавтобус наїхав на 45-річну жінку. Остання, отримавши тілесні ушкодження, потрапила в хірургічне відділення лікарні. А водій, замість того, щоб допомогти постраждалій, утік з місця пригоди.

Утім, йому доведеться відповідати перед законом. Як повідомив відділ комунікації обласної поліції, правоохоронці вже встановили особу утікача.  

«До працівників поліції надійшла оперативна інформація про те, що у одного із жителів села Мигалівці є схожий автомобіль з пошкодженнями, характерними для дорожньо-транспортної пригоди. Перевіривши інформацію, поліцейські встановили автомобіль («Сітроен Джампер») та його власника – 31-річного місцевого жителя. Він пояснив, що не побачив пішохода на проїжджій частині, а коли збив, злякався та втік. Свою вину чоловік визнав та шкодує про вчинене», – зазначив начальник Барського відділення поліції Олександр Колосюк.

Покарання водієві незабаром визначатиме суд. А поліція наразі з’ясовує усі обставини ДТП. До речі, перевірять й кров водія, щоб точно знати: тверезий він був чи ні, оскільки від цього чимало чого залежатиме при розгляді справи у суді.

Юрій ЯРМОЩУК

Сергій Маламура

20 листопада, 2017