Поліція Вінниччини розпочала розслідування загибелі дівчинки під час пожежі та травмування її сестри та братика

Новини Вінниці / Поліція Вінниччини розпочала розслідування загибелі дівчинки під час пожежі та травмування її сестри та братика

Правоохоронці Могилів-Подільського райвідділу відкрили кримінальне провадження за фактом загибелі під час пожежі 3-річної дівчинки у селі Лучинчик. У будинку, де сполохнуло полум’я, як виявляється, проживала мати та шестеро дітей. Слідство розслідує обставини та причини події.

Нагадаємо, повідомлення про пожежу по вул. Шевченка надійшло 19 січня близько 20:00. На момент загоряння в будинку перебували 9-річна дівчина, 6-річний хлопчик і їхня 3-річна сестричка. Саме найменша дитина не змогла вийти у двір, коли через буржуйка почалась пожежа. Інші діти госпіталізовані.  

«Попередньо встановлено, що трагедія сталась внаслідок необережного поводження з відкритим полум’ям», - йдеться у повідомленні поліції. 

Остаточні причини будуть відомі після проведення відповідних експертиз. Усі обставини з’ясовуються в межах відкритого кримінального провадження попередньо за п. 2 ч. 2 ст. 115 КК України з відміткою «нещасний випадок».

Макс Мельник

20 січня, 2024