Поліція Вінниччини отримали 4 новеньких легковика і 5 позашляховиків, куплених за місцеві бюджети

Новини Вінниці / Поліція Вінниччини отримали 4 новеньких легковика і 5 позашляховиків, куплених за місцеві бюджети

Сьогодні, 3 липня, вінницьким поліцейським передали 9 нових автомобілі, які придбані за кошти місцевих бюджетів. Так, за підтримки обласного бюджету автопарк главку поліції поповнився трьома Skoda Rapid. А от 5 позашляховиків Renault Duster і одине легкове автоRenault LOGAN поїдуть у райони Вінниччини: Шаргородський, Мурованокуриловецьки, Гайсинський, Тульчинський, Козятинський та Липовецький. Адже їх своїм правоохоронцям придбала місцева влада.

Сьогодні, 3 липня, вінницьким поліцейським передали 9 нових автомобілі, які придбані за кошти місцевих бюджетів. Так, за підтримки обласного бюджету автопарк главку поліції поповнився трьома Skoda Rapid. А от 5 позашляховиків Renault Duster і одне легкове авто Renault LOGAN поїдуть у райони Вінниччини: Шаргородський, Мурованокуриловецьки, Гайсинський, Тульчинський, Козятинський та Липовецький. Адже їх своїм правоохоронцям придбала місцева влада.

За словами начальник Головного управління Національної поліції у Вінницькій області Юрія Педоса, у райони придбали позашляховики для того, аби на всіх дорогах якнайшвидше доїхати до людей і надати допомогу, щоб правоохоронці встигнули приїхати на місце пригоди вчасно.

«Сьогодін поліція в черговий раз отримує автомобілі. Але в цей раз ми їх отримуємо завдяки підтримці органів місцевої влади. До кінця року більше 10 районів вирішили виділити кошти на автомобілі для поліції класу Renault Duster. Загалом в нас вже придбано близько 40 автомобілей для поліції за підтримки МВС, і сьогодні вже за кошти місцевих бюджетів. Однак Вінницька область в нас велика і по одному-два автомобіля на район нам недостатньо, хотілося бачити більше , щоб люди відчували безпеку як на дорогах, так і в населених пунктах»,  - зазначив Юрій Педос.

Водночас голова облдержадміністрації Валерій Коровій наголосив, що сьогодні це лише перший транш автомобілів, які куплені за місцеві бюджети.

«В поточному році з обласного бюджету виділено по програмі 2,3 мільйона гривень. Сьогодні передаємо лише три автомобілі, ще буде шість, які закуплять за кошти обласного бюджету, і вони працюватимуть і безпосередньо в обласному управлінню Національної поліції. Для нас важливо, що до програми почали долучатися райони Вінниччини. До кінця року ще буде придбано 20 автомобілів. Тобто ми розраховуємо, що до кінця року загалом буле придбано ще 26 автомобілів для роботи служби Національної поліції в області. Це не враховуючи окремої програми, яка реалізується в місті Вінниця», - зауважив Валерій Коровій.

В середньому один позашляховик обійшовся 430 тисяч гривень, легковик, який придбаний для поліції коштує до 350 тисяч гривень.