Поліція спростувала інформацію щодо спроби викрадення дитини у селищі біля Вінниці

Новини Вінниці / Поліція спростувала інформацію щодо спроби викрадення дитини у селищі біля Вінниці

Інформація про невідомого чоловіка, що пропонує дітям сісти у салон іномарки та прокататися, позавчора з'явилася у соціальних мережах. Мешканка селища Стрижавка, що поблизу Вінниці, повідомила, що цей автомобіль сірого кольору.

Інформація про невідомого чоловіка, що пропонує дітям сісти у салон іномарки та прокататися, позавчора з'явилася у соціальних мережах. Мешканка селища Стрижавка, що поблизу Вінниці, повідомила, що цей автомобіль сірого кольору.

Вона закликала односельців попередити своїх дітей про можливі пропозиції від невідомих поїхати з ними, скажімо, у популярний заклад харчування чи інше місце.

«Дорогі батьки, і не тільки, обов'язково проведіть виховні роботи з дітками! Нехай діти не бояться викликати поліцію в таких випадках, до дорослих машина не під'їжджає! Потрібно спіймати цього виродка, доки не трапилося біди!», – написала вона на своїй сторінці у Facebook.

У поліції Вінниччини повідомили, що інформація у соцмережах про спробу викрадення дитини – не відповідає дійсності. А також й те, що до них зверталася мешканка Стрижавки. Ця жінка розповіла, що її онуку неподалік школи невідомий чоловік запропонував сісти до нього в автомобіль.

«Дане звернення поліцією зареєстровано, за викладеною інформацією розпочата перевірка. На час з’ясування всіх обставин біля навчального закладу чергує дільничний офіцер поліції та група реагування патрульної поліції», – зазначили у відділі комунікації поліції Вінниччини.
 

Юрій Ярмощук

14 вересня, 2018