Поліція розпочала слідство щодо водія, який збив 12-річну дівчинку у Вінниці

Новини Вінниці / Поліція розпочала слідство щодо водія, який збив 12-річну дівчинку у Вінниці

8 листопада у Вінниці водій Toyota на нерегульованому пішохідному переході допустив наїзд на 12-річну дівчинку. Аварія сталась на перехресті вулиць Космонавтів та А. Первозванного.

Ввечері 8 листопада у Вінниці, повертаючи з вул. А. Первозванного на пр. Космонавтів, водій автомобіля Toyota збив 12-річну дівчинку, яка переходила проїзну частину дороги по пішохідному переходу. Дитина з травмами голови та гомілки госпіталізована до реанімаційного відділення лікарні. Автомобіль поміщений на арештмайданчик.

"Слідством розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). Правопорушнику загрожує покарання до 3-х років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами", - повідомили у відділі комунікації поліції Вінницької області.

Фото з Viber групи ДТП Вінниця

Новини Вінниці / Поліція розпочала слідство щодо водія, який збив 12-річну дівчинку у ВінниціНовини Вінниці / Поліція розпочала слідство щодо водія, який збив 12-річну дівчинку у ВінниціНовини Вінниці / Поліція розпочала слідство щодо водія, який збив 12-річну дівчинку у Вінниці