Погодна аномалія. Водій пізно помітив, що збив людину на трасі

Новини Вінниці / Погодна аномалія. Водій пізно помітив, що збив людину на трасі

На трасі М-21 Житомир – Могилів-Подільський 17 березня загинув пішохід. Його тіло виявили випадково. Щоб знайти винуватця смертельної ДТП патрульним довелося застосовувати план «Перехват» та перевіряти усі автівки конкретної моделі. 

На трасі М-21 Житомир – Могилів-Подільський 17 березня загинув пішохід. Його тіло виявили випадково. Щоб знайти винуватця смертельної ДТП, патрульним довелося застосовувати план «Перехват» та перевіряти усі автівки конкретної моделі. 

Як зазначають у відділі комунікацій ГУНП у Вінницькій області, тіло побачили біля повороту до села Сьомаки Жмеринського району. Поруч з загиблим правоохоронці знайшли уламки дзеркала. За ними вони припустили, що «штовхнути» пішохода могла «Газель». Орієнтування спрацювало.   
На в`їзді до Могилева-Подільського поліція зупинила водія «Газелі» з пошкодженим дзеркалом. Чоловік зізнався, що через складні погодні умови – туман та дощ – пізно побачив пішохода на дорозі. Чому не зупинився – невідомо. 

У поліції відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту), що передбачає до 8 років позбавлення волі.