Подробиці пожежі на підприємстві «Ковбаскофф» поблизу Вінниці: палаючі шини «додали фарб»

Новини Вінниці / Подробиці пожежі на підприємстві «Ковбаскофф» поблизу Вінниці: палаючі шини «додали фарб»

Сьогодні, 29 січня, виникла пожежа у складських приміщенням компанії «Ковбаскофф», розташованих у селі Лука-Мелешківська поблизу Вінниці.

На лінію «101» повідомлення про загоряння в с.Лука Мелешківська Вінницького району, на території приватного підприємства, надійшло 29 січня об 11:12.

«Прибувши на місце виклику, з’ясувалося, що сталося займання в складському приміщенні на площі 400 кв.м., де зберігалися автомобільні шини, дерев'яні пелети та різного роду побутові речі. На щастя, ніхто з людей не постраждав», - повідомляє Головне управління ДСНС України у Вінницькій області.

Між тим, місцеві телеграм-канали «висувають»» власні «версії» відносно того, що горіло. Надзвичайники пояснюють, що дим спровокували самі палаючі шини.

Силами підрозділів ДСНС пожежу локалізовано о 12:03, а ліквідовано о 13:06.

«До ліквідації загоряння залучено 33 рятувальники та 8 одиниць спецтехніки. Причина виникнення пожежі наразі з‘ясовується фахівцями», - додають у ГУ ДСНС.

Новини Вінниці / Подробиці пожежі на підприємстві «Ковбаскофф» поблизу Вінниці: палаючі шини «додали фарб» Новини Вінниці / Подробиці пожежі на підприємстві «Ковбаскофф» поблизу Вінниці: палаючі шини «додали фарб» Новини Вінниці / Подробиці пожежі на підприємстві «Ковбаскофф» поблизу Вінниці: палаючі шини «додали фарб» Новини Вінниці / Подробиці пожежі на підприємстві «Ковбаскофф» поблизу Вінниці: палаючі шини «додали фарб» Новини Вінниці / Подробиці пожежі на підприємстві «Ковбаскофф» поблизу Вінниці: палаючі шини «додали фарб» Новини Вінниці / Подробиці пожежі на підприємстві «Ковбаскофф» поблизу Вінниці: палаючі шини «додали фарб» Новини Вінниці / Подробиці пожежі на підприємстві «Ковбаскофф» поблизу Вінниці: палаючі шини «додали фарб» Новини Вінниці / Подробиці пожежі на підприємстві «Ковбаскофф» поблизу Вінниці: палаючі шини «додали фарб»
Макс Мельник

29 січня, 2024