Подолянин упав у глибоку криницю й загинув

Новини Вінниці / Подолянин упав у глибоку криницю й загинув

Жахлива пригода напередодні минулих вихідних трапилася у селі Мар'янівка, що в Крижопільському районі. Серед дня 34-річний місцевий мешканець упав у недіючу 12-метрову криницю. Внаслідок падіння він отримав важкі травми й помер. Тіло загиблого селянина 28 вересня дістали бійці двох караулів ДСНС – з селища Крижопіль та міста Тульчин, використавши для цього розкладну драбину, апарати для дихання та міцні мотузки. Про це повідомила прес-служба ГУ ДСНС у Вінницькій області. Причини й обставини загибелі молодого подолянина з'ясовують правоохоронці. Як повідомляв NaПарижі, нещодавно у селі Придністрянське, що на Ямпільщині, у восьмиметрову недокопану криницю, що знаходилася на подвір'ї приватного будинку, впала 17-річна дівчина. На щастя, наша землячка залишилася живою.

Жахлива пригода напередодні минулих вихідних трапилася у селі Мар'янівка, що в Крижопільському районі. Стали відомі її подробиці. Серед дня 34-річний місцевий мешканець упав у недіючу 12-метрову криницю. Внаслідок падіння він отримав важкі травми й помер.

Тіло загиблого селянина 28 вересня дістали бійці двох караулів ДСНС – з селища Крижопіль  та міста Тульчин, використавши для цього розкладну драбину, апарати для дихання та міцні мотузки. Про це повідомила прес-служба ГУ ДСНС у Вінницькій області.

Причини й обставини смерті молодого подолянина з'ясовують правоохоронці.

Як повідомляв NaПарижі, нещодавно у селі Придністрянське, що на Ямпільщині, у восьмиметрову недокопану криницю, що знаходилася на подвір'ї приватного будинку, впала 17-річна дівчина. На щастя, наша землячка залишилася живою. 
 

Юрій Ярмощук

1 жовтня, 2018