Подати заявку у два кліки: у Вінниці контролера для опломбування лічильника гарячої води можна викликати в онлайн-режимі

Новини Вінниці / Подати заявку у два кліки: у Вінниці контролера для опломбування лічильника гарячої води можна викликати в онлайн-режимі

«Вінницяміськтеплоенерго» запровадило нову послугу в онлайн-режимі. Тепер вінничани можуть подати заявку для виклику контролера через Інтернет. У прес-службі підприємства зазначають, що «онлайн-замовлення» буде опрацьоване протягом двох робочих днів.

«Вінницяміськтеплоенерго» запровадило нову послугу в онлайн-режимі. Тепер вінничани можуть подати заявку для виклику контролера через Інтернет. У прес-службі підприємства зазначають, що «онлайн-замовлення»  буде опрацьоване протягом двох робочих днів.

«При створенні заявки обов’язково зазначайте коректну електронну адресу, адже саме на зазначену вами адресу, буде відправлена відповідь щодо часу приходу контролера і рахунок, який необхідно буде сплатити. Контролер зможе опломбувати Ваш прилад обліку лише за наявності у Вас квитанції про оплату послуги», - повідомляють у «Вінницяміськтеплоенерго».

Тож, якщо необхідно опломбувати або розпломбувати індивідуальний прилад обліку гарячого водопостачання або ж викликати контролера для зняття контрольних показників, Ви можете залишати заявку за посиланням http://vmte.vn.ua/workMeter.html.

При цьому, як і раніше, залишати заявку для виклику контролера можна у відділі контролю енергозбуту служби збуту КП ВМР «Вінницяміськтеплоенерго» (за адресою вул. 600-річчя, 13, 2-ий поверх), або в телефонному режимі за номером (0432) 50-72-89.