Поблизу Вінниці сталося смертельне ДТП. Є загиблий (ФОТО)

Новини Вінниці / Поблизу Вінниці сталося смертельне ДТП. Є загиблий (ФОТО)

Сьогодні, 16 січня, неподалік Вінниці сталася смертельна ДТП. Аварія, у якій загинув водій легковика, сталася на автодорозі Міжнародного значення М12. Це вже друга жахлива подія за три доби поблизу обласного центру.

Сьогодні, 16 січня, неподалік Вінниці сталася смертельна ДТП. Аварія, у якій загинув водій легковика, сталася на автодорозі міжнародного значення М12. Це вже друга жахлива подія за три доби поблизу обласного центру.

Як розповіли NaПарижі у відділі комунікації поліції Вінницької області, за попередньою інформацією водій автомобіля «Volvo» не впорався з керуванням, виїхав на смугу зустрічного руху та вчинив зіткнення з автомобілями «Citroen» та «УАЗ». Від удару його автівка злетіла дороги  та  зіткнувся з деревом. Внаслідок  дорожньо-транспортної пригоди загинув водій «Volvo».

Наразі на місці події працює слідчо-оперативна група. 

Нагадаємо, 14 січня на Вінниччині сталася жахлива аварія. У Вороновиці на дорозі міжнародного значення М12 пообіді не розминулися три автівки, одна із яких цистерна мережі автозаправок WOG, яка перекинулася.В результаті ДТП, за попередніми даними, є один загиблий - водій автомобіля марки Мercedes. Сьогодні, 16 січня, вінницькій лікарні помер водій бензовозу.

Фото з соцмереж.