Поблизу Бахмута загинув військовий Руслан Ковальов з Вінниччини

Новини Вінниці / Поблизу Бахмута загинув військовий Руслан Ковальов з Вінниччини

Сьогодні, 30 січня, орієнтовно опівдні у Тульчинській громаді зустрічатимуть загиблого Руслана Ковальова, жителя села Кинашів. Містян просять сформувати живий коридор для зустрічі воїна.

Про це повідомляє Тульчинська міська територіальна громада.

Під час виконання завдань внаслідок мінометного обстрілу поблизу села Кліщіївка Бахмутського району Донецької області 25 січня загинув 45-річний Руслан Ковальов. Він служив стрільцем - снайпером 1 механізованого відділення 2 механізованого взводу 4 механізованої роти 2 механізованого батальйону.

«Руслан Юрійович був відважним, самовідданим воїном з невгасимим прагненням до перемоги. Його героїчні подвиги завжди будуть прикладом для нащадків, нагадуючи, що справжні герої не вмирають, вони живуть у серцях нації», - йдеться у повідомленні.

Маршрут траурної процесії пролягатиме через с.Нестерварка м.Тульчин вул.Незалежності (в'їзна арка), вул. Соборна, вул. Миколи Леонтовича від кінотеатру до міської ради, с.Кинашів.

Чин похорону відбудеться сьогодні, 30 січня в с.Кинашів. Сьогодні оголошено Днем жалоби у Тульчинській міській територіальній громаді.

Вічна пам'ять і низький уклін тобі, Воїне нескореного народу незламної країни...