Пізно ввечері на околиці Вінниці виявили десятирічну «мандрівницю»

Новини Вінниці / Пізно ввечері на околиці Вінниці виявили десятирічну «мандрівницю»

Пізно ввечері небайдужі мешканці нашого міста звернули увагу на одиноку дівчинку, що неподалік Західного автовокзалу стояла обабіч дороги, намагаючись зупинити автомобіль.

Пізно ввечері небайдужі мешканці нашого міста звернули увагу на одиноку дівчинку, що неподалік Західного автовокзалу стояла обабіч дороги, намагаючись зупинити автомобіль. Люди повідомили про це поліцію. Ця пригода сталася позавчора, 1 серпня.

Патрульні з'ясували, що цій дівчинці лише 10 років. Вона мешкає в одному з сіл Вінницького району. У наше місто приїхала до своєї подруги, але ніби спізнилася на автобус.
З'ясувалося й інше: матуся цієї «мандрівниці», схоже, не надто переймалася тим, де її дитина. Попри те, що наступала ніч.

Правоохоронці завезли дівчинку додому. З її мамою провели бесіду та склали протокол, який стосувався неналежного виконання нею батьківських обов'язків. До речі, такі протоколи на неї складали й раніше, але від того, схоже, краще дбати про доньку й її виховання та не стала.

На щастя, ця пригода завершилася добре, але ж з дитиною, яка серед ночі стояла біля автодороги, могло статися й якесь нещастя, як це інколи буває у житті. Тож хочеться сподіватися, що мама дівчинки виконуватиме свої обов'язки належним чином.


 

Юрій Ярмощук

3 серпня, 2018