Півтора роки за ґратами сидітиме вінничанин, який тричі вдарив ногою патрульного

Новини Вінниці / Півтора роки за ґратами сидітиме вінничанин, який тричі вдарив ногою патрульного

У квітні минулого року на залізничному вокзалі Вінниці стався інцидент між 46-річним мешканцем обласного центру й патрульними поліції. Добряче п'яний чоловік порушував громадський порядок. На зауваження ж правоохоронців – взагалі не зважав, нецензурно лаявся, намагаючись їх образити. Словом, поводився доволі нахабно і непристойно.

У квітні минулого року на залізничному вокзалі Вінниці стався інцидент між 46-річним мешканцем обласного центру й патрульними поліції. Добряче п'яний чоловік порушував громадський порядок. На зауваження ж правоохоронців – взагалі не зважав, нецензурно лаявся, намагаючись їх образити. Словом, поводився доволі непристойно.

Розбишаку доставили у відділ поліції. Але й там він не вгамовувався, влаштував бійку. Одного з патрульних тричі вдарив ногою у живіт...

Звісно, за скоєне правопорушнику довелося відповідати перед законом. Нещодавно суд визначив міру покарання: півтора роки йому доведеться провести за колючим дротом. Можливо, там його таки перевиховають й в майбутньому  він буде поводитися чемно.

Юрій ЯРМОЩУК

Юрій Ярмощук

28 січня, 2018