Піст не став на заваді: у другий за серпень день з трьома вісімками на Вінниччині з’явиться майже 50 нових сімей

Новини Вінниці / Піст не став на заваді: у другий за серпень день з трьома вісімками на Вінниччині з’явиться майже 50 нових сімей

Весільний ажіотаж, який пов'язаний із трьома вісімками у даті на Вінниччині не вщухає. Так, 08.08.2018 року по області створили нові родини 133 подружніх пари, з яких 10 пар молодят вирішили одружитися скориставшись сервісом «Шлюб за добу».

Весільний ажіотаж, який пов'язаний із трьома вісімками у даті на Вінниччині не вщухає. Так, 08.08.2018 по області створили нові родини 133 подружніх пари, з яких 10 пар молодят вирішили одружитися, скориставшись сервісом «Шлюб за добу».

Сьогодні, також у день з трьома вісімками (18.08.2018) зареєструвати сім'ю мають наміри майже 50 пар молодят Вінниччини, які подали заяви. Про це розповіли NaПарижі у головному управлінні юстиції у Вінницькій області. Весільний бум під назвою «Безкінечне кохання» продовжується, навіть попре те, що триває Успенський піст, який встановлений перед великим святом Успіння Божої Матері. Зазвичай у такий період весіль мало.

 У серпні на пари, які вірять у «магічне число трьох вісімок» чекає ще одна дата 28.08.2018. Саме тоді у РАЦСах чекають найбільшого ажіотажу.

«На сьогодні по області на цю дату подали заяви 84 пари молодят. Крім того, як показує практика, вінничани також активно долучаються до проекту «Шлюб за добу», який дозволяє подати та зареєструвати швидко та якісно шлюб за один день», - зазначили в обласному управлінні юстиції.